مغز فندق حدود 60 درصد ماده روغنی با بوی مطبوع دارد که به مصارف تغذیه، عطرسازی و نقاشی میرسد. درخت فندق، بومی اروپا و آسیای صغیر است، کشور ترکیه با عنوان بزرگترین تولیدکننده فندق در جهان شناخته می شود.طبیعت روغن فندق گرم و خشک میباشد و به علت داشتن مقادیر زیاد ویتامین E, A, C, B, D ، منیزیم و کلسیم، روی و آهن و… مورد استقبال همگان قرار گرفته است. روغن فندق اصل به رنگ زرد کمرنگ تا زرد طلایی است. روغن فندق پر از مواد مغذی بسیاری است. به همین دلیل بسیاری از افراد برای مراقبت از پوست و مو به آن اعتماد می کنند. از سطح آنتی اکسیدان بالای روغن فندق می توان برای افزایش سیستم ایمنی بدن ، محافظت از قلب و کاهش التهاب استفاده کرد. تحقیقات نشان داده است که استفاده مکرر حتی میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. همچنین گفته میشود روغن فندق به دلیل LDL کم ، کلسترول شما را کاهش می دهد. (LDL کلسترول بد در نظر گرفته می شود)
- از روغن فندق میتوان در ترکیب با روغنهای حامل استفاده کرد. فندق سرشار از فیبر است و برای سلولهای پوست و رشد موها نقش بسزایی ایفا میکند.
- روغن فندق یکی از مفیدترین داروهای گیاهای موضعی است که از میوه و پوست فندق به دست میآید . خواص روغن فندق که مصرف خوراکی و موضعی دارد در درمان سرفههای مزمن ، خروج اخلاط مزاحم از ریه و درمان برخی از بیماریهای کبد بسیار مفید است اما مصرف موضعی این روغن در ناحیه ابرو و مژه موجب تقویت و پر پشتی موهای مژه و ابرو میشود. علاوه بر این درمانگران طب سنتی ماساژ روغن فندق در ناحیه سر را موجب تقویت مغز و افزایش توانایی ذهنی انسان میدانستند .
- بتاسیتوسترول آن اثر فوقالعادهای در پیشگیری از سرطانهای سینه و پروستات داشته و اسید چرب اولئیک آن از افزایش کلسترول بدِ خون جلوگیری میکند .
- این روغن به دلیل غنی بودن از ویتامین E برای سلامت ماهیچههای قلب نافع و به علمکرد طبیعی سیستم تولید مثل کمک میکند .
- روغن فندق علاوه بر ویژگیهای خوراکی برای سلامتی و لطافت پوست نافع بوده و تقویت کننده موثر ابروهاست و خواص روغن فندق بی شمار است.
- فندق به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاستهای بوده و نیز دارای موادمعدنی زیادی مانند کلسیم ،پتاسیم ، فسفر ، منیزیم ، سدیم و آهن میباشد که غذای بسیاری خوبی برای بیماران مبتلا به بیماریهای قندی است .
- فندق غذای مناسبی برای تقویت بدن و مخصوصا دوره نقاهت است .فندق مقوی رودهها و معده است .فندق سموم را از بدن خارج میسازد .
- چربی نباتی و قابل جذب فندق به بدن انرژی میبخشد و هیدراتدوکربن آن نیز میتواند نیروی کافی و گرمای مورد نیاز بدن را تامین کند.
- مواد ازتدار فندق در بدن همان نقشی را ایفا میکند که گوشت و تخممرغ بر عهده دارد. کلسیم موجود در فندق عامل رشد و نمو بوده و تامین کنندهی حیات و فعالیهای سلولهای بدن است. فسفر آن نیز غذای مغز بوده و نیرو دهندهی سلولهای مغزی و تامین کنندهی قدرت حافظه است. آهن موجود در فندق نیز تنها عامل سازندهی گلبولهای قرمز خون میباشد.
دیدگاه خود را بنویسید